Смущаващо видео от камера за наблюдение показва момента, в който

...
Смущаващо видео от камера за наблюдение показва момента, в който
Коментари Харесай

Смразяващ момент мъж се опитва да отвлече 4-годишно момче от Walmart

Смущаващо видео от камера за наблюдаване демонстрира момента, в който се твърди, че мъж се е опитал да отвлече 4-годишно момче в Walmart във Флорида – само че брачната половинка на обвинения твърди той просто се „ майтапеше “.

Кадрите, записани в петък в магазина в Lehigh Acres, демонстрират хипотетичния предстоящ грабител, по-късно разпознат като Пабло Пинтуелес Ернандес, 64, по какъв начин се доближава до детето, което пазари със фамилията си, и го хваща за китката.

Твърди се, че Ернандес е споделил на детето „ да тръгваме “, преди да се опита да го води, само че роднините на момчето бързо са се намесили и са го измъкнали от обвинения, споделиха управляващите.

Ернандес, който беше със брачната половинка си, по-късно се измъкна, с цел да довърши извършването на покупки си и по-късно излезе от магазина.

„ Депутатите неуморно работиха дружно с нашите анализатори от разследващия център в действително време, с цел да разпознават обвинения “, съобщи офисът на шерифа на окръг Лий. „ Заедно анализатори и заместници употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР