Смущаващи кадри от мол в Пловдив бяха публикувани във Фейсбук.

...
Смущаващи кадри от мол в Пловдив бяха публикувани във Фейсбук.
Коментари Харесай

Смущаващи кадри от мол в Пловдив! Вижте дъното на Чеченеца и Емили Тротинетката

Смущаващи фрагменти от мол в Пловдив бяха оповестени във Facebook.

Клипът е с присъединяване на Чеченеца, небезизвестната Емили Тротинетката, само че освен. Ето какво описа потребителят, който даде публичност на случая:

Упадъкът на един дребен, само че за сметка на това доста прост народ... С мен се свърза жена, която е някогашна учителка на момчето, което е в ролята на куче... Всъщност става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности... Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца...

Очаквам в границите на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето без значение, че е пълновръстен.. и ще действаме ЗАЕДНО!

Думите на учителката:

Здравейте! Пиша във връзка клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За страдание той е дете със специфични просветителни потребности и несъмнено това е жива подигравка.

P.S. Вече разговарях с майката на момчето, чакам позвъняване и от бащата.

Тъй като е бил заплашван с цел да взе участие във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Надявам се родителите да се решат на среща с юрист, защото са извънредно обезпокоени от вероятни последици и възмездие.

Надявам се, че от дълго време е спряло да ви бъде смешно... Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си разрешат юрист. Сега бих желал да знам, кой е подготвен да помогне, чисто финансово или с безплатни адвокатски услуги.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР