Смучки - всеки от нас поне един път е имал

...
Смучки - всеки от нас поне един път е имал
Коментари Харесай

Как се премахват смучки

Смучки - всеки от нас най-малко веднъж е имал от тях. Следата издаваща сладострастни целувки от буйната нощ е издайническа. Тя постоянно подтиква да търсим способи за бързото и унищожаване.
Къде най-често се появяват смучките
Следите от буйни целувки, известни като смучки, са вследствие на спукани капиляри по фини сектори от кожата. Най-често това са шията и врата, бицепсите и гърдите. Белезите от пристрастеността са смущаващи, изключително, в случай че на идващия ден ви следва значимо показване. Не се стряскайте, има способи за ефикасното им унищожаване.
Как се отстраняват смучки
Дали ще прикриете с част от дреха или аксесоар, като дребен шал и фишу или ще търсите по-добри способи да заличите петната от голям брой спукани капиляри, зависи от вас и това, какво ви следва в идните дни.
Смучката може да изчезне сама, след няколко дни. Ако, обаче би трябвало да й помогнете да се махне час по-скоро, съществуват няколко ефикасни метода. Те не изискват огромни вложения, знания или магия. Това са изпитани бабини предписания, въпреки, че доста биха се замислили в този момент: „ Дали изобщо бабите ни са знаели в миналото, какво са смучки “. Отговор на този въпрос, няма да ви дадем в този момент, само че пък може да опитате следните:

Лед на кубчета или добре охладена във фризера на хладилника лъжица – и двата метода са чудесно средство за унищожаване на смучки. Трябва единствено да поставите ледено-студения признак, върху засегнатия сектор за секунди.
Масаж с леки потупвания – прави се с върха на пръстите и добре оказва помощ за унищожаване на смучките.
Четка за зъби – още едно потребно средство за премахване на кървавочервените, преливащи в лилаво белези от смучки. Може да натриете за няколко минути и по-късно, върху сектора да поставите компрес със студено за към 15 минути. За цялостното изгубване на белега, повторете процедурата няколко пъти. Много постоянно единствено 2 третирания на засегнатите зони са задоволителни за цялостното унищожаване на смучки.
Монета – сребърната, златна пара или елементарна монета са добър способ за битка със смучките. Малко мъчително е цялото деяние, тъй като изисква кожата да бъде разтегната и по всичките и сектори да се натърка с ръба на монетата. Струпването на кръв, може да е като синка и по тази причина да не търпи болежка.
Пастата за зъби – още един потвърден метод за премахване на смучки по кожата е с ментоловата паста за ободряване на дъха. Какво към този момент се досещате ментоловите съставки охлаждат, това основава ледено чувство, което понижава оттока и кръвосъсирването и от там, способства за по-бързото разпръскване на смучката. Достатъчно е да разстелете паста за зъби, колкото грахово зърно върху засегнатия сектор, да оставите да изсъхне и по-късно да отмиете с хладка, може и студена вода. Тази процедура правете на всеки 24 часа, до изчистване на смучката.
Козметичен крем с витамин К – оказва помощ за изтриване на смучките по врата и шията.
Декоративна козметика в прикриване на белези от смучки - в случай че се постанова бързо да прикриете смучка, може да употребявате четка за нанасяне на контактна пудра и жълт коректор. Поставя се на вътрешната страна на засегнатия сектор и се разтегля на открито. След това се нанася основа, която е близка с цвета на кожа.
Дрехи и аксесоари в помощ – както към този момент споменахме, в случай че нямате на разположение, някои от горе изброените помощници, постоянно може да употребявате шал, малко фишу или блуза с поло и/или ръкав. Така сполучливо ще прикриете белезите от смучки и ще може умерено да се визиите пред хората.
И да не забравяме, в края на краищата смучките са сладки мемоари от буйната нощ, само че не трябва с тях да се представяте, пред шефа или сътрудниците. Нито пред баба, въпреки, че към този момент научихте някои бабини предписания ;)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР