Смразяващо видеонаблюдение показва убиец, който купува кабелни превръзки, само часове

...
Смразяващо видеонаблюдение показва убиец, който купува кабелни превръзки, само часове
Коментари Харесай

Видеонаблюдение показва как убиец купува кабелни превръзки часове преди да удуши до смърт жена в дома й

Смразяващо видеонаблюдение демонстрира палач, който купува кабелни превръзки, единствено часове преди да ги употребява, с цел да удуши до гибел жена в личния й дом.

Шанън Грант умъртви 40-годишната Наташа Морайс в жилището й, преди да открадне телефона и банковата й карта и да избяга на 22 юни предходната година. 27-годишната също, представяйки се като Наташа, изпрати известие на майка си, като изиска £2000, с цел да заплати санкция.

Семейството на Наташа обаче се усъмнило и отишло в жилището й в Whetstone, Leicestershire, в 20.40ч. Когато фамилията пристигнало там, Грант се появил на прозореца и отказал да ги пусне вътре - по тази причина те бързо се обадили на полицията. Но килърът скочи от прозореца, с цел да се опита да избяга и когато служителите на реда си пробиха път, откриха Наташа под легло в османски жанр.

Тя сподели признаци, че е била нападната, само че макар обезверените опити на парамедиците да я реанимират нея, тя умря малко преди 22 часа. Грант беше разпознат от един от братята на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР