Смразяващо писмо беше написано от мисионер, преди да бъде убит

...
Смразяващо писмо беше написано от мисионер, преди да бъде убит
Коментари Харесай

Смразяващо писмо на мисионера, преди да бъде убит от „канибалското племе“, което той се опитваше да покръсти

Смразяващо писмо беше написано от мисионер, преди да бъде погубен от „ канибалското племе “, което той се опитваше да покръсти.

Джон Алън Чау посети остров Северен Сентинел в Индийския океан през 2018 година Той искаше да опише на локалните сентинелци за Исус, откакто научи за тях в учебно заведение. Той се надяваше отдалеченото племе да го посрещне, само че изненадващо враждебната група го умъртви със стрели, когато дойде на брега с кану.

Известно е, че те убиват всеки, който се приближи до тях и заобикалят контакт с други в продължение на хиляди години The Daily Star оповестява, че други декларират, че северните сентинелци са практикували канибализъм, само че неправилно, това поверие е израснало от недоумение за прилежащ племето Onge, които нарязват и изгарят плътта на своите мъртви, с цел да предотвратят завладяването им от зли духове.

Въпреки репутацията им, Джон отиде на острова към 16 ноември 2018 година Последният път, когато някой го видя жив, беше, когато наетите от него риболовци го оставиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР