Смолян. Зам.-кметът инж. Мариана Цекова се срещна с част от

...
Смолян. Зам.-кметът инж. Мариана Цекова се срещна с част от
Коментари Харесай

Инж. Мариана Цекова пред живеещите на ул. ”Кирил Маджаров”: Спираме ремонта, ще изготвим проектно решение за тази част от улицата

Смолян. Зам.-кметът инж. Мариана Цекова се срещна с част от живеещите на ул. ”Кирил Маджаров ” в смолянския квартал Устово, които подадоха тъжба до кмета на община Смолян, че улицата е с злепоставен асфалт и запушени шахти, и при всеки по–силен дъжд къщите с номера - 4,16 и 18 се наводняват, оповестяват от пресцентъра на Общината .
Хората се оплакаха, че по време на първия воден цикъл е вдигнат асфалта над бордюра и проблемите с наводняването на къщите им след значителни дъждове са станали още по-сериозни.
Инж. Цекова обясни, че ремонтът на „ Кирил Маджаров ” ще бъде спрян и ще се изготви планово решение за тази част от улицата. Спираме това, което е направено, а там където е разкопано към къщите ще бъде бетонирано, съобщи зам.-кметът. Тя даде обещание на жителите на въпросната улица да бъдат осведомени с плана, когато е подготвен. На място дойдоха и служащи, които почистиха шахтите.
Шефът на ВиК-Смолян инж.Мариян Николов изясни, че улицата е включена във Втория воден цикъл. Проектното предложение е подадено в Министерство на околната среда и водите и се приготвят тръжните процедури.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР