Смолян за поредна година ще бъде домакин на регионално ученическо

...
Смолян за поредна година ще бъде домакин на регионално ученическо
Коментари Харесай

В Лъвски скок ще участват осем смолянски училища  

Смолян за поредна година ще бъде хазаин на районно ученическо съревнование „ Лъвски скок”. То ще се организира идния вторник, на 19 февруари, в Спортна зала „ Величко Чолаков “ от 10,30 часа, заяви Мария Семерджиева – шеф на Регионалното ръководство на образованието.
Надпреварата е в чест на патронния празник на Природо-математическата гимназия „ Васил Левски “ в Смолян и във връзка 146 години от гибелта на Апостола. В нея, с изключение на от гимназията, присъединяване ще вземат възпитаници от цялата област, патрон на чието учебно заведение е Левски - от селата Чавдар и Змеица (Доспатско), Ерма река и Златоград, град Девин, с. Боровина (Маданско), с. Средец (Неделинско) и ученическо общежитие „ Васил Левски “.
Три са дисциплините, в които учениците ще се състезават – „ Лъвски скок “, „ Щафета с превъзмогване на трудности и „ Совалково тичане “.
Надпреварата се провежда от Общобългарски комитет ”Васил Левски”, община Смолян, Регионално ръководство на образованието-Смолян и ППМГ „ Васил Левски “ под егидата на кмета Николай Мелемов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР