Смолян. Вандалските прояви в областния град продължават. След като Смолян

...
Смолян. Вандалските прояви в областния град продължават. След като Смолян
Коментари Харесай

Смолян: Детска площадка в Кетевска махала е станала обект на посегателство от вандали

Смолян. Вандалските прояви в регионалния град не престават. След като Смолян беше засаден с цветя, гледката като тази на измъкнатите от кашпите цветя до Съдебната палата е нормална. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Независимо, че Община Смолян разгласи, че дава гратис разсад, по-добре е очевидно да се измъкват цветята.
За следващ път обект на нахлуване е детската площадка в Кетевска махала в " Райково ". След като предходната година беше изкъртен баскетболният панер, и бяха развалени оборудванията по площадката, община Смолян ги ремонтира. Сега пейките са свиреп изпочупени, по-скоро от тях има единствено остатъци, отстранена е и част от оградата, а кошчето за отпадък е изкъртено и откраднато. Миналата година управлението на община Смолян занимава и полицията с този проблем, а жителите живеещи там нямаха спомен кой може да го е направил. Площадката беше ремонтирана и в този момент отново е в извънредно положение. На една от фотосите се вижда по какъв начин изглеждаше и може да се съпостави.
Възмутително е по какъв начин не се пази това, което е направено в интерес на хората. Община Смолян се обръща за следващ път с апел към жителите да подават сигнали за сходни вандалски прояви и да не бъдат безразлични към тях, тъй като в това имущество са вложени парите на всички данъкоплатци.
Всички тези случаи могат да се дефинират като примитивизъм, дивотия и безхаберие, за които плащаме всички.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР