Смолян. Тежка е кметската огърлица, не е лесно да си

...
Смолян. Тежка е кметската огърлица, не е лесно да си
Коментари Харесай

Смолян: Тийнейджъри заеха ключови постове в администрацията в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”

Смолян. Тежка е кметската огърлица, не е елементарно да си кмет. Това сподели пред публицисти десетокласникът Иван Стоянов от ППМГ „ Васил Левски ” в Смолян, който през днешния ден зае стола на кмета на Община Смолян Николай Мелемов, в границите на самодейността „ Мениджър за един ден ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Смолян . Зам.-кметските столове за един ден заеха Богомил Пашалийски и Асен Топалов – 7 клас в ОУ „ Юрий Гагарин ”.
Учениците благодариха на Община Смолян, че отвори вратите си за тях и са съумели даже и за малко да осъществят фантазиите си. Управниците за 1 ден получиха документи, които им бяха връчени от управлението на Община Смолян. „ За нас беше наслаждение, че работихме с млади, амбициозни и знаещи хора като вас. Бъдете сполучливи и не забравяйте родния си край ", уточни зам.-кметът Венера Аръчкова.
„ Мениджър за един ден ” е измежду най-популярните начинания на Джуниър Ачийвмънт-България. Тя се организира годишно в над 100 страни по целия свят. В нея се включват както висши държавни управници, по този начин и одобрени мениджъри от всички сфери на бизнеса и публичния живот. Целта е да се приготвят младежите за сполучливото им осъществяване на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и обществено виновни бизнес водачи.
Даниела БОЙКОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР