Смолян. С молебен за здраве и успех в църквата Св.

...
Смолян. С молебен за здраве и успех в църквата Св.
Коментари Харесай

Евроизбори 2019 г.: С молебен за здраве и успех ГЕРБ-Смолян откри предизборната си кампания

Смолян. С молебен за здраве и триумф в църквата „ Св. Висарион Смоленски “ ГЕРБ откри акцията си в Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Благословията на божия наместник в светата обител бе за 17-те претенденти за Европейския парламент от листата на ГЕРБ-СДС.
„ Ние тръгваме в предизборната акция с желание за търпелив метод и градивни послания, тъй като в този момент е моментът да се слагат европейските цели. Смятам да разясним какви са провокациите пред Европейски Съюз и българската вероятност “, съобщи доктор Даниела Дариткова – ръководител на Парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание и на здравната комисия.
Ние желаеме да разчитаме на сигурна България в сигурна Европа - от позиция на външни граници, самостоятелната сигурност на всеки човек, обществена сигурност и отбрана. Ще предложим политики, които посредством европейската взаимност да допринесат за по-добро качество на живот в България, сравнимо с това на междинните европейци “, сподели доктор Дариткова. По думите й към този момент има добра традиция евролистата да е с представител от Смолянска област.
„ Марин Захариев е настоящ заместник-кмет, отговарящ на визиите за европейски народен представител - млад, добре просветен, със сериозен административен опит. Смятам, че той е заслужен представител на Смолянска област в европейската листа на ГЕРБ “, акцентира тя.
Според Марин Захариев Политическа партия ГЕРБ е потвърдила в годините, че залага на положителна акция, на послания и задължения, почиващи на действителни обстоятелства, постижими цели и действително свършена работа.
„ В рамките на актуалната акция считаме да покажем всичко, което свършихме, да си дадем среща с гласоподавателя, с цел да може дружно да начертаем проекти за бъдещата работа, да чуем въпросите и проблемите на хората, с цел да може да работим за тях в Европейския парламент “, съобщи Захариев. По думите му България е потвърдила на Европа, че има своите цели в световното европейско семейство и ги отстоява всекидневно.
„ Очакваме хората да дадат на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили най-широко посланичество на България в Екологичен потенциал и дружно с най-голямата група на ЕНП да работим за по-добро бъдеще, повече кохезия и политики, ориентирани към всеки жител на България. А с цел да се случи това, приканвам към висока изборна интензивност. Не би трябвало да оставяме някой различен да взема решение вместо нас “, акцентира кандидат-депутатът.
Областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов съобщи, че структурата няма да изневери на себе си и акцията ще протече в срещи и разговор с хората. „ Посланията ни ще са положителни. Ще приказваме с хората за полезности и цели, ще обясняваме за какво е значимо да се гласоподава на тези избори. А хора като Марин Захариев са бъдещето на нашия град, на нашата страна - млади, образовани, осведомени с работата на европейските институции, с проблемите на хората в града и в планината. Смятам, че той ще е заслужен представител на Смолян, Родопите и България в Европейския парламент, че ловко ще пази нашите ползи “, акцентира Мелемов.
На церемонията участваха още Иван Кънев – общински водач на Съюз на демократичните сили, общински съветници, членове и симпатизанти на двете партии.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР