Смолян. Официалната церемония по награждаването на Спортист и треньор –

...
Смолян. Официалната церемония по награждаването на Спортист и треньор –
Коментари Харесай

Смолян: 17 спортисти и четирима треньори са номинирани за „Спортист и треньор на 2018 г.” на общината

Смолян. Официалната гала по награждаването на „ Спортист и треньор – 2018 година ” на община Смолян, както и „ Спортист на жителите ” ще се организира на 17 декември (понеделник ), от 11.00 часа в 247 зала на Община Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тази година номинираните спортисти са 17 от 7 спортни клуба, както и 4 треньори.
Предложенията са направени от спортните клубове, които попълнят по една анкетна карта за състезател и треньор. Комисия от община Смолян, със заповед на Кмета, изготвя писма до спортните клубове за оферти на състезатели и треньори за включването им в анкетата на община Смолян за „ Спортист и треньор на 2018 година. Изготвя се правилник за осъществяване на гласуването, прави се разбор на резултатите от анкетата. Съставя се и протокол с получилите най-вече точки от номинациите в категориите „ Спортист на годината ” и „ Треньор на годината ”.
За втора поредна година община Смолян провежда анкета “Спортист на жителите ”, в която са включени всички номинирани спортисти от спортните клубове, реализиращи активността си на територията на община Смолян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР