Смолян. Общинската структура на ПП ГЕРБ в Смолян проведе отчетно-изборно

...
Смолян. Общинската структура на ПП ГЕРБ в Смолян проведе отчетно-изборно
Коментари Харесай

Смолян: Общинската структура на ПП ГЕРБ проведе отчетно-изборно събрание

Смолян. Общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ в Смолян организира отчетно-изборно заседание, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян . На партийното съвещание участваха общинският началник и депутат от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и регионалният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов. Гост на форума бе депутатът доктор Красимир Събев.
Д-р Дариткова направи тригодишен доклад на активността на общинската конструкция в Смолян. Тя изрази признателност на всички членове от добре свършената работа на изборите за локална власт и на парламентарните избори. „ През 2015 година с безапелационна победа на първи тур за втори мандат Николай Мелемов стана кмет на Смолян, а две години по-късно още веднъж безапелационно спечелихме два депутатски мандата за ГЕРБ от нашата област в Народното събрание. “, съобщи доктор Дариткова.
По думите й значимо е с насъбрания опит да бъде разширявана надлежно и членската маса, само че би трябвало да се разчита на хора, които одобряват концепциите и остават правилни на политическата мощ, в която членуват, добави тя.
„ Всички съперници имаха упования, че ще бъдем следващата политическа еднодневка, само че във времето се вижда, че последователно и твърдо съумяваме да разтеглим структурите по места и да се превърнем в стабилната първа политическа мощ в страната, която се нарежда в център-дясно. Опозицията прави плахи опити посредством разнообразни митинги и дребни гърмежи на неодобрение да дестабилизира страната, само че ГЕРБ има твърда политика и цел. Трябва да знаем, че единствено въз основата на постоянното икономическо развиване може да се реализиран и по-добри обществени придобивки. Гаранцията за триумф на ГЕРБ е да бъдем единни “, уточни националният представител.
Д-р Дариткова акцентира, че България осъществя извънредно сполучливо европредседателство и това ще бъде регистрирано на финала след три месеца.
„ Факт е, че и България реализира огромен триумф в района с дейната позиция на премиера Бойко Борисов и търсене на вид за непоклатимост и добросъседство посредством разширение на Европейски Съюз в посока Западните Балкани. Това са значими стратегически цели с дълготраен дял и поредната политика в това отношение ще остави Политическа партия ГЕРБ в историята както на България, по този начин и на Европейски Съюз, което ще донесе мир и успокоение в района “, увери тя.
Според доктор Дариткова е доста е значимо да бъде опазен престижът на партията, към която всеки умишлено с разум и разсъдък се е включил. „ Трябва всеки от нас да бъде виновен и да поставя повече старания, с цел да може това, което сме постигнали, да се надгражда и развива в името на страната ни “, означи депутатът.
„ Малко хора имаха вяра, че ГЕРБ ще бъде толкоз дълго време отпред на страната и първа мощ в толкоз доста общини. Това е по този начин, тъй като нямаме нищо общо като жанр и държание с другите партии. Разчитаме на първо място на нашите членове и делата, които осъществяваме посредством политиките на ръководство “, уточни от своя страна регионалният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов. Според него гаранция за триумф е връзката сред ръководещите и жителите. „ Ние сме демократична партия и за нас всеки партиен член е на първо място персона със своите познания, умения и психика “, добави той.
По време на отчетно-изборното заседание бяха направени номинации за ново общинско управление – ръководител, учредителен секретар и петима членове. То ще бъде дефинитивно одобрено след решение на Изпълнителната комисия на политическата мощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР