Смолян. На официална церемония кметът на Смолян Николай Мелемов запали

...
Смолян. На официална церемония кметът на Смолян Николай Мелемов запали
Коментари Харесай

Кметът на Смолян Николай Мелемов запали светлините на коледната елха в града

Смолян. На публична гала кметът на Смолян Николай Мелемов възпламени светлините на коледната елха в града, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . Въпреки минусовите температури, амфитеатърът на Новия център в града бе цялостен с деца и техните родители, които с неспокойствие чакаха Дядо Коледа и Снежанка. Те дойдоха с еленомобил и раздадоха лакомства на всички. Пред гостите на празника кметът Мелемов съобщи, че е благополучен още веднъж в навечерието на най-светлия и прекрасен празник Коледа всички да са дружно и да възпламенят светлините на коледната елха. „ Мили деца, искам ви доста здраве, радостни игри и прелестен празник. На родителите поисквам да имат усмихнати и щастливи деца, тъй като за всички нас е най-важно нашите деца да са добре, да са здрави и да играят и да учат в прелестна конюнктура. Весели празници “, сподели още кметът на Смолян и дружно с джуджетата на Дядо Коледа включиха светлините на елхата.

Празникът продължи с осъществяване на стихотворения и коледни песни от децата от театралната школа към Общински детски комплекс – Смолян, както и малчуганите от детските градини „ Зорница ”, „ Буратино ”, „ Синчец ”, „ Слънце ”, „ Родопчанче ”, „ Славейче “ и „ Веселушко “.

За поредна година кметът Мелемов заменя приветствените картички до институциите с електронни честитки, а средствата се дават за дарове за децата. Най-малките поданици на града ще получат лакомства.

Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР