Смолян. На 10 декември 2018 г. от 16.00 часа в

...
Смолян. На 10 декември 2018 г. от 16.00 часа в
Коментари Харесай

Смолян: Заседание на Комисията по ин витро ще се проведе в Общината на 10 декември

Смолян. На 10 декември 2018 година от 16.00 часа в 247 зала на Общината ще се организира постоянно съвещание на Комисията по ин витро. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . На съвещанието ще бъдат прегледани подадените заявки и ще бъдат утвърдени претендентите за финансово подкрепяне от локалния фонд „ Ин витро ”.
На 16 май 2018 година се организира първото съвещание на комисията за 2018 година На него се разгледаха документите на 3 фамилии с репродуктивни проблеми. Комисията взе решение две фамилии да бъдат подкрепени финансово с по 2000 лева и едно с – 1000 лева Средствата се разпределят съгласно самостоятелните потребности и процедури, нужни за проучванията
За четвърта поредна година започва процедурата по приема на документи за кандидатстване във фонда. След предложение на кмета Николай Мелемов Общинският съвет в Смолян единомислещо гласоподава в края на месец ноември 2014 година основаването на този фонд „ Ин витро ”. Местният парламент одобри и Правилник за активността му. В чл.5 от този устав са упоменати нужните документи за кандидатстване.
От администрацията приканват хората, които желаят да се възползват от този фонд, да приготвят документите и да аплайват.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР