Смолян. Кметът Николай Мелемов дари три бебета в Широка лъка

...
Смолян. Кметът Николай Мелемов дари три бебета в Широка лъка
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов направи подаръци на три бебета в Широка лъка, които са родени тази година

Смолян. Кметът Николай Мелемов подари три бебета в Широка лъка родени тази година с дарове. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Никол, Маргарита и Стою получиха памперси, играчки и други консумативи, нужни за развъждането им. Кметът на селото Васил Седянков също подари малчуганите с дарове. „ Това е удивително събитие за Широка лъка, тъй като младите фамилии вземат решение да си останат тук и да отглеждат децата си ", сподели Мелемов и добави, че се надява да има още такива прелестни мотиви в селото. Той пожела на бебетата да са живи, здрави и благословени, а на щастливите родители да ги отглеждат с доста обич и самообладание.
Седянков уточни, че в детската градина има 12 дечица, а предходната година са били 8, което за едно село е доста добър индикатор. Правим всичко допустимо да насърчаваме и задържим младите фамилии тук. Това става допустимо, тъй като кмет, депутати, регионален шеф и виновните фактори в региона работят в екип и организират целенасочена политика за развиването на селото. Много се направи за Широка лъка и хората го виждат и оценят. Предишният кмет Каврошилов ми сподели, че за първи път вижда кмет, депутати и регионален шеф да работят в екип и по тази причина има резултати ”, разяснява Васил Седянков.
По негова концепция от 2012 година до момента кметът Мелемов персонално посещава всяко новородено детенце в Широка лъка и му дава дарове.
„ Наистина доста е направено за селото. Тук работя и мога да устоявам фамилията си. Нямаме желание да напущаме родното си място ", сподели един от щастливите бащи Тодор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР