Смолян. 17-годишното момиче спечели конкурса Кралица на киселото мляко“ в

...
Смолян. 17-годишното момиче спечели конкурса Кралица на киселото мляко“ в
Коментари Харесай

Смолян: 17-годишното момиче спечели конкурса „Кралица на киселото мляко“ в рамките на четвъртия Международен фестивал на киселото мляко в село Момчиловци

Смолян. 17-годишното момиче завоюва състезанието „ Кралица на киселото мляко “ в границите на четвъртия Международен фестивал на киселото мляко в село Момчиловци. Това оповестиха уредниците на фестивала . Любослава Аспарухова от Благоевград е новата „ Мис Родопи “ – Кралица на киселото мляко 2018. 17-годишното момиче завоюва състезанието за хубост, който е част от формалната стратегия на четвъртият Международен фестивал на киселото мляко, който се организира в смолянското село Момчиловци в борба с 16 хубавици. Тя получи короната от миналогодишната победителка в състезанието Славена Георгиева, а ваучерът от 3 000 лева бе връчен на победителката от Лиу Пин, изпълнителен шеф на корпорация „ Брайт фууд “, която създава кисело мляко с марката „ Момчиловци “ в Китай.
Първа подгласничка на Кралицата на киселото мляко и купата „ Мис Чар “ получи Виктория Учикова от Пловдив. 17-годишното момиче получи премията си от ръководителя на борда на шефовете на „ Брайт Деъри “ Пу Шаохуа.
Журито дефинира купата „ Мис Фитнес “ и втора подгласничка на победителката да бъде, Теодора Суркова от Момчиловци, като тя получи короната си от ръководителя на Българския център за вложения, туризъм и развиване в Китай Иван Тодоров.
Трета подгласничка и притежател на купата „ Мис Мъдрост “, е София Пеева от Пловдив, като премията ѝ бе връчена от зам.-министъра на туризма Любен Кънчев.
Титлата " Мис другарство " в състезанието, е за Сияна Янчева. 18 – годишното момиче от Момчиловци получи най-вече гласове от публиката и с това заслужи короната, която й бе връчена от кмета на селото хазаин, Сийка Суркова.
Победителката и нейните три подгласнички ще получат опцията да посетят Китай, по стратегия за разпространение на киселото мляко и неговите неповторими качества. Награденият фонд на Националния конкурс бе в размер на 8 000 лева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР