Смит призна, че е помогнал на други да обърнат празна

...
Смит призна, че е помогнал на други да обърнат празна
Коментари Харесай

Активист, който призна, че е помогнал да се обърне полицейска кола по време на протест през 2020 г., осъден на 1 година затвор

Смит призна, че е оказал помощ на други да извърнат празна полицейска кола на Филаделфия пред кметството на 31 май 2020 година След като някой простреля пътна сигнална ракета транспортното средство, изпращайки го в пламъци, Смит по-късно хвърли лист хартия в пламъците, споделиха прокурорите.

U.S. Окръжният арбитър Хуан Санчес изслуша прочувствени молби в претъпкана правосъдна зала от фамилията, приятелите и някогашните възпитаници на някогашния преподавател по обществени науки, които го помолиха да не изпраща Смит в пандиза. Санчес ги похвали за това, че пристигнаха в съда и похвали публичната работа на Смит и „ пристрастеността към застъпничеството “, само че сподели, че такова водачество „ идва с висока цена “.

„ Вие се провалихте в това отношение, всички ние, “ сподели той. " Вашето въздействие беше употребявано по отрицателен метод и се отрази на публичната сигурност. "

Смит сподели на Санчес, че дейностите му са „ незрели и прочувствени “ и че този ден е работил като почитател.

Смит беше наказан на година и един ден затвор, по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР