Смисълът на думата "грях" е пропускане на целта. Преди да

...
Смисълът на думата "грях" е пропускане на целта. Преди да
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева с разтърсваща изповед за любовта и Стефан Данаилов

Смисълът на думата "грях " е пропускане на задачата. Преди да извърша нещо е добре да размисля. Преди да кажа нещо е добре да размисля. Аз съм нетърпелива и буйна. Говоренето е сребро, а мълчанието - злато. Това сподели актрисата Ирен Кривошиева в искрено изявление пред Мон Дьо по Нова тв.

Попитана дали се дефинира като неверна след шест брака, пет развода и извънбрачно дете, тя отговори: "Това е минало и е простено. Господ е милосърден, за разлика от нас. Аз не диря амнистия от хората, а от себе си към хората. Въвличам хората в личната си история и по-късно пострадвам, че се интересуват от нея. "

Тя дефинира страстите си към Стефан Данаилов като "страст, въодушевление и упоритост ".

"Не имам вяра в многото безчет дами, които са били влюбени в него. Те са били увлечени по него. Той има едно качество - когато влезе в стая с хора, всичко замлъква и дъхът стопира, а когато излезе дъхът излиза. Това е Божи подарък и синът ми го има също. Сега, не зная аз какво имам. Това, което усещах тогава е това, което обясних ", сподели Кривошиева.

Майката на единственият наследник на Ламбо описа за първата им среща.

"Бяхме на варненския фестивал и получих златна роза. Той беше с Борис и също получи премия и трябваше всички да се наредим на сцената. Не споделих на никого "добър ден " и "здрасти " и той сподели: "Ей тия младите в никакъв случай не поздравяват ". Това е първата ми среща с него ", показа тя.

"Ние сме снимали филм, който в никакъв случай не излезе. Много премислям тази дума "любов " в последно време. Аз имам доста изключително отношение към детето и това, което човек оставя след себе си. Беше повече упоритост, в сравнение с обич. Внимавам какво споделям, тъй като го няма сега. Истината, макар че аз настоявам че приказвам истина, е друга. Всеки прави собствен извод и своята истина ", добави Кривошиева.

"Не зная дали съм си взела поука от връзките със Стефан, само че май в този момент съм по-търпелива. Ако аз пребивавам непрекъснато с мисълта, че съм грешница, не мога да извърша нищо в този живот. Имаше доста дълбока и откровена амнистия преди да си отиде. Дано да ми е дал прошка ", сподели тя.

Ирен показа, че в случай че в този момент има минута уединено с починалия Ламбо, няма да му каже нищо:

"Ще мълча. Аз нормално мълча. Всичко му споделих, говорех непрекъснато. Аз споделих и той го чу. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР