“Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развитие на

...
“Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развитие на
Коментари Харесай

ЧРД ГЕРБ! В топ форма и осанка на шампион, Бойко изригна: “Здравейте, победители”!

“Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развиване на България ”, обърна се Борисов към шефа на ЕНП Манфред Вебер и хилядите си съпартийци

В успех на успеха се трансформира 17-ят рожден ден на ГЕРБ, видя наш кореспондент в Сливен, където хилядите членове и симпатизанти се събраха да отпразнуват годишнината от своето основаване. От през вчерашния ден водачът Бойко Борисов е в града под сините камъни, където се организира и Националната зимна академия на Младежката организация. Специален посетител на проявата бе ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер. 

Шампионската външност и топ формата на Бойко Борисов не убягнаха на гостите, които със удовлетворение означиха, че техният водач е още по-нахъсан за бъдещи победи на политическия фронт. “С цялата си репресивна мощност, те освен, че не ни унищожиха, а още веднъж ги победихме. Не се чегърта това, което не се чегърта! ”, подвигна бойния дух Борисов, а залата избухна в овации. Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развиване на България, обърна се той към сътрудника си и правилен другар Вебер. 

“ГЕРБ възпита една нова и млада войска, която е поръчител, че никой не може да я изчегърта ”, обърна се Бойко към младежката организация, която той назова авангарда на партията. “Тая зала би трябвало по този начин да бъде напълнена и след 15, и след 20 години. Това е Вашето предопределение и Вашата задача. Управление, без присъединяване на ГЕРБ не може да има! ”, безапелационен бе водачът.

“Християнските полезности и българските обичаи са в сърцата ни. Ние ще ги следваме. Няма по какъв начин да назовавам майка ми родител. Сега са съвременни еднорозите и феите, ние сме за нестинарките и кукерите ”, не пропусна да осмее нелепия опит за коледна декорация в София, дело на Васил Терзиев, както и заигравките с джендър идеологията от страна на “Промяната ” Борисов. 

Речта му подвигна залата на крайници и тя безусловно избухна в овации и викания: “Бойко! Бойко! ”, предава репортерът ни от мястото на събитието.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР