Смисълът да правиш собствен бизнес и да се развиваш, дори

...
Смисълът да правиш собствен бизнес и да се развиваш, дори
Коментари Харесай

Професия социален предприемач: Кауза в името на децата

Смисълът да правиш личен бизнес и да се развиваш, даже и с дребни стъпки, е да променяш живота на хората и по някакъв метод да помагаш. Така Десислава Николова разказва същността на личната си работа. Какво е да си обществен бизнесмен в същинския смисъл на този израз?!

" Създадохме дребна компания, която създава бебешки и детски неща. Шием бебешки спални чувалчета, започнахме акция за безвреден бебешки сън ", споделя Десислава Николова, обществен бизнесмен.



Компанията основава серия дрешки, основани особено за деца с кожни проблеми, тежък атопичен дерматит и сензитивна кожа. Дрешките са по-различни с това, че са направени от два пласта плат, като вътрешният плат е една специфична материя, която е обработена с естествен антибактериален сътрудник, който убива стафилококите.

" В рамките на няколко месеца бяхме в над 40 лечебни заведения в над 35 града в България, където дарихме бебешки спални чувалчета на съвсем всички родилни отделения в страната. Тогава осъзнахме, че смисълът да работим е да вършим положително под някаква форма, по този начин се роди концепцията да създадем наша фондация, която няма да събира средства, ще се финансира напълно от нас и ще се занимава с това да сбъдва стремежи на сериозно заболели деца. Ние имаме вяра, че при тези деца сбъдването на стремежи може да има функционалност на повече от лекарство - да вземем за пример едно дете да стане пожарникар за един ден или пък да има кученце ", споделя Десислава Николова.

Вижте още във видеото.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР