Сметките за комунални услуги са важен фактор в бюджета на

...
Сметките за комунални услуги са важен фактор в бюджета на
Коментари Харесай

2 Градовете в Калифорния имат едни от най-високите сметки за комунални услуги в САЩ

Сметките за комунални услуги са значим фактор в бюджета на всяко домакинство и варират от месец на месец въз основа на фактори като времето, цените на силата на едро и, несъмнено, какъв брой вода, електричество и природен газ употребявате.

Нов отчет от doxoINSIGHTS класира всеки щат и град в Съединени американски щати въз основа на междинната цена на сметки за комунални услуги и не е изненадващо, че Калифорния е измежду най-скъпите щати в нацията, а Лос Анджелис е измежду най-скъпите градове.

Сметките за комунални услуги в Голдън Стейт са приблизително $368 на месец, което е по-високо от междинното за страната от $351, демонстрира отчетът.

Макар и по-висока от междинната, Калифорния към момента е много под най-скъпите щати: Хавай (633$ на месец), Мейн (500$/месец), Ню Джърси (467$/месец), Кънектикът (463$/месец) и Върмонт (428$/ месец).

В противоположния завършек на листата Мисисипи има най-евтините сметки за комунални услуги в Съединени американски щати, приблизително единствено $255 на месец, следван от Южна Дакота ($278/месец), Северна Каролина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР