Сметките за енергия станаха много по-евтини този месец, тъй като

...
Сметките за енергия станаха много по-евтини този месец, тъй като
Коментари Харесай

Ofgem добавя допълнителна такса към сметките за енергия от този месец - вижте колко ще платите

Сметките за сила станаха доста по-евтини този месец, защото горната граница на цената падна - само че някои клиенти ще заплащат спомагателна такса от в този момент на.

Ограничението на цените на Ofgem за типичните семейства, плащащи пряк дебит, е спаднало до £1690 от £1928. Таванът на цената е таван за това какъв брой можете да бъдете таксувани за киловат сила, която употребявате, а не таван за вашите сметки. Това значи, че в случай че употребявате повече сила, сметките ви ще бъдат по-скъпи. Средно тези на общоприета променлива цена (SVT) би трябвало да видят икономисване от към £12 за всеки £100 газ или електричество, които употребяват.

Въпреки това този месец Ofgem вкара нова такса в таван на цените, който разрешава на енергийните компании да възвръщат енергийни задължения от клиенти, които са изостанали. Допълнителното заплащане възлиза на £28 на година и се равнява на £2,33 на месец и визира единствено семействата, които заплащат сметките си за сила посредством пряк дебит или непрекъснат кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР