Сметище се образува на бул.”Никола Вапцаров” №3 и причината за

...
Сметище се образува на бул.”Никола Вапцаров” №3 и причината за
Коментари Харесай

Пловдивчани предпочитат паркомясто, а не чисти улици

Сметище се образува на бул.”Никола Вапцаров” №3 и повода за това е наглостта на водачите, които паркират всяка вечер пред контейнерите за боклуци. Така това прави невероятно извозването на боклуците от колите на Оперативна програма " Чистота ", а досега няма глобен.
Прочетете още
За неуместното нарушаване алармира четец на TrafficNews . Той описа, че това е непрекъснат проблем там и въпросният автомобил от фотосите паркира постоянно на това място без да се интересува от чистотата. Очевидно за пловдивчаните е по-важно да имат място за паркиране в сравнение с чисти улици. Припомняме, че пред контейнери е неразрешено паркирането точно поради този проблем.

„ Кой би трябвало да глоби нарушителите? Къде е общинска защита вечер след 17.00?” Това добави още нашият четец.

Медията ни се свърза с Оперативна програма „ Чистота”, с цел да сигнализираме за казуса. От там оповестиха, че според общинските наредби е неразрешено паркирането на коли пред контейнерите за боклук, защото това попречва постоянното им обслужване по график.

В сходни случаи сметовозите вършат още един курс, с цел да съберат сметта, когато колите към този момент ги няма. Междувременно Оперативна програма " Чистота " сезира Общинса защита и Общинска полиция за непозволеното паркиране, за което се постановат наказания. От общинското дружество приканват водачите да не стопират колите си пред контейнерите.

От тан прибавиха още, че през днешния ден сутинта на въпросната улица контейнерите са обслужени, само че за следващ път - при втори курс на сметосъбиращата техника.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР