Сметища се трупат около контейнерите за смет в район Южен

...
Сметища се трупат около контейнерите за смет в район Южен
Коментари Харесай

Кючука заприлича на Столипиново

Сметища се натрупат към контейнерите за боклук в регион „ Южен ” и изключително в едноименния жилищен комплекс, където нови кооперации никнат като гъби след дъжд. Съдовете, в това число за пластмаси, хартия и стъкло, не стигат да поемат отпадъка. Камарите боклук изправят на нокти жителите на " Кючук Париж ", които държат на градската хигиена.

„ Кварталът към този момент наподобява на „ Столипиново ”, гневи се Стефан Трифонов от ЖР „ Южен ”, който кара такси и чудесно познава града. Примерите са безчет. Междублоковите пространства към някогашния РУМ „ Родопи ” са нечисти, до магазин „ Билла ” и блоковете 1100 и 1101 на ул. " Димитър Талев " до старите и очукани казани вид „ бобър ” заран и вечер се въргалят останки от храна, обелки от зеленчуци, остарели гуми, ламарини, скъсани облекла.

На ул. „ Поручик Въльо Стефов ” отпадъците са нахвърлени освен в зелената повърхност, само че даже и на тротоара. Пред блоковете на ул. „ Стефан Стамболов ” на всеки 50 метра са складирани купчини боклук. Камари отпадък постоянно цъфват към контейнерите на поляната от южната страна на Коматевския надлез. Между блоковете до РУМ " Молдавия " преди няколко дни беше толкоз мръсно, че се е наложило да се вика фадрома.

От общинското дружество „ Чистота ” реагират незабавно на всеки сигнал. Сметището до „ Била ” беше изчистено рано сутринта през вчерашния ден, само че няма гаранция, че на следващия ден няма да се замърси отново.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР