Смешно е да кажем, че премиер на една държава се

...
Смешно е да кажем, че премиер на една държава се
Коментари Харесай

Според Мехмед Дикме твърденията, че Борисов се занимава със земеделци са смешни

Смешно е да кажем, че министър председател на една страна се занимава с някакви земеделци с минимални количества земеделска земя. разяснява някогашният аграрни министър Мехмед Дикме пред bTV.
По думите му е допустимо да има помощ от страната при експорт на продукция, само че не и страната да се намесва в търговски разногласия.
" Това е работа на страната – да търси благоприятни условия за обезпечаване на пазари в чужбина за български аграрни ", разяснява Дикме.
" Във всяко нещо, по което има подозрения, би трябвало да се работи. Трябва да се дадат тези данни на прокуратурата, тя да спре да се занимава с политически нелепости, а да се занимава с проблемите в страната. Там, където има проблем във взаимоотношенията, съдът да ги реши ", счита Дикме.
 Бенатова: Мехмед Дикме е новият Яне Янев Бенатова: Мехмед Дикме е новият Яне Янев
" Мехмед Дикме е новият Яне Янев. Сега по Нова. От сякаш критик на властта, в този момент хвали Борисов, като че ли е минал на образование през Георги Марк...
Дикме добави, че евентуално има порочни практики в земеделието, само че те са свързани със собствеността на земите.
Бившият аграрни министър дефинира Светослав Илчовски като трудолюбив. " Работи си земята, не знам кой го е подвел. Той е доста прочувствен, бързо се пали ", сподели Дикме.
По думите му не би трябвало политиците да употребяват бизнеса за свои цели. " Това не е в полза на обществото и страната. Трябва да се оказва помощ на хората в бизнеса, в случай че има проблеми – да си ги вземат решение в съда, а не политиците да позволяват търговски разногласия ", добави той.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР