Смешна вечер ни предлага днешната програма на Филмови нощи във

...
Смешна вечер ни предлага днешната програма на Филмови нощи във
Коментари Харесай

Космически забивки“ и “G.I. Joe: Змийси очи“ довечера в лятн...

Смешна вечер ни предлага днешната стратегия на Филмови нощи във Филипополис на лятно кино „ Орфей “. Първи в програмата предлага доста смях – новата версия на „ Космически забивки: Нови митове “. На екрана още веднъж ще забележим обичаните Бъгс Бъни, Дафи Дък и другите „ шантави рисунки “, които този път си партнират не с Майкъл Джордан – въпреки и един Майкъл Джордан да се появява на екрана.

Този път основен воин е Леброн Джеймс. Заедно с дребния си наследник Доминик, баскетболистът се озовава във виртуален капан, от който могат да се измъкнат единствено с яростен баскетболен конфликт. Филмът е от 21:10.

Късната прожекция от 23:30 предлага доста екшън. Един от филмите, въодушевени от комикси, G.I. Joe е най-новият филм от извънредно известната поредност, който споделя историята на Змийски очи – един от най-известните и обичани от почитателите герои, който е част от истинската линия играчки, послужила за ентусиазъм за известния франчайз, включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.



Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лв., с понижение за учащи и пенсионери – 6 лв.. Те могат да се купят от касата на лятното кино „ Орфей “ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се вършат на уеб страницата boxoffice.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР