Смешен плач долетя от Испания в навечерието на мача между

...
Смешен плач долетя от Испания в навечерието на мача между
Коментари Харесай

Смешен плач в Испания: УЕФА назначи домакински съдия на ПСЖ

Смешен рев долетя от Испания в навечерието на мача сред Пари Сен Жермен и Реал Мадрид от 1/8-финалите в Шампионската лига. Близкият до управлението на мадридчани вестник "Ас " се усъмни в рефера на дуела Феликс Брих.

Според изданието, недоволствата на парижани от съдийството в първия мач на "Сантяго Бернабеу " са дали резултат и УЕФА им е назначила "домакински съдия " в лицето на германеца. И вестникът дава причините си за това, сравнявайки го с италианеца Джанлука Роки, който управлява първата борба и против който изригнаха французите.

Медията акцентира, че Брих е дал приблизително по 0.08 червени картона на домакинските тимове в мачовете, които е управлявал в Европа, до момента в който при Роки тази цифра е 0.16 приблизително на мач. Освен това, германецът давал приблизително по 0.1 дузпи на гостите, до момента в който италианецът - по 0.16.

Статистиката показва още, че Брих дава приблизително по 2.11 жълти картона на гостите и 2.00 на домакините на мач, а Роки - по 1.74 за домакинстващите отбори и 1.84 за гостуващите. От което вестникът прави следното умозаключение:

"Гледайки тези числа, напълно разумно можем да създадем заключението, че посланията на шефовете на ПСЖ и треньора Унай Емери са проникнали надълбоко в централата на УЕФА. "

След което от вестника прибавят и тънкия факт, че Реал Мадрид в никакъв случай не е губил под управлението на Феликс Брих. А с цел да продължат напред, на парижани им би трябвало победа, освен това с най-малко два чисти гола задатък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР