Смесените боеве отдавна надминаха професионалния бокс по гаднярско поведение преди

...
Смесените боеве отдавна надминаха професионалния бокс по гаднярско поведение преди
Коментари Харесай

Жените станаха по-гадни от мъжете в ММА

Смесените боеве от дълго време надминаха професионалния бокс по гаднярско държание преди мачовете. Дори относително кроткият Хабиб Нурмагомедов се държи като махленски гамен с достолепния първенец Флойд Мейуедър. Дагестанския орел пък е надалеч от стандартите на Конър Макгрегър, на който маниерите на пачавра прилягат като ръкавица.

Но дамите в UFC са на път да сложат в джоба си яките момчета, най-малко що се отнася до мръсотии, с които да нагнетят напрежението преди първия гонг. Именно в клетката Ронда Роузи усвои бабаитлъците, проправили й път в така наречен „ професионална битка “, известна у нас като „ кеч “. А Йоана Йедрейшик и Вейли Жан счупиха всички върхове в дните преди конфликта си на идната церемония в Лас Вегас.

Първо полякинята пусна колаж на рекламния афиш за багра, на който стои зад съперничката си с защитна маска поради епидемията от ковид. При това в разгара на всеобщата суматоха и последвалото отношение към азиатците в доста места по света.
 “Бях доста ядосана, че се майтапи с нещастието на хората – отговори китайката. – Умират деца, цели фамилии, това е драматичен миг за цялостен Китай. Явно се дължи на разликата в културите. Ние не се смеем на хора, които страдат. Вместо това се опитваме да им помогнем.”

Вейли не остана длъжна на противничката и отвърна на удара. Тя разяснява скорошни фотоси на Йедрейшик, на които полякинята театралничи отстрани, с цел да покаже новите си силиконови гърди.

“Ще й натежат на кантара, може да не успее да влезе в категорията “, атакува китайката, която държи купата в категория “сламка”.
" Труд "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР