Смените в „Булгаргаз“ отразяват амбициите за овладяване на един сектор

...
Смените в „Булгаргаз“ отразяват амбициите за овладяване на един сектор
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Престъпление е посред зима да продават газ от Чирен

Смените в „ Булгаргаз “ отразяват упоритостите за преодоляване на един бранш и упоритостите са напълно комерсиални, даже не и политически. Това разяснява във Варна заместник-председателят на ГЕРБ и някогашен вицепремиер Томислав Дончев, оповестяват от Радио „ Фокус “ – Варна.

Той напомни, че предходният началник на „ Булгаргаз “ Николай Павлов е бил длъжностен министър на президента Радев и не е член на ГЕРБ, т.е. не може да бъде свързван с партията.

„ В този смисъл промяната може да бъде изтълкувана единствено като опит за преодоляване на един бранш. Колкото до мненията – кой отварял война, простете, само че на опозицията работата ѝ е да задава въпроси и да подлага на критика. Никой не може да ни забрани да бъдем съпротива и да задаваме въпроси, въпреки всичко демокрацията работи по този начин. Докато управляваш - ти задават въпроси и отговаряш.

И с цел да сме правилни – обективната истина е над всевъзможни тълкования. Във времена на недостиг на газ, има ли такава продажба или няма, само че очевидно е, че такава има. Да не навлизаме и в детайлности, какво е количеството “, разяснява още Дончев.

Той уточни, че е научил и за продадени количества от „ Чирен “, което е изключително тревожно, изключително поради обстоятелството, че се намираме посред зима.

„ Посред зима да се продават количества от Чирен – това е закононарушение “, разяснява още Дончев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР