Смених си телефона и го нямам този есемес, но той

...
Смених си телефона и го нямам този есемес, но той
Коментари Харесай

Слави Трифонов не показа SMS-а Арестувах Борисов от Кирил Петков

Смених си телефона и го нямам този есемес, само че той е действителен. Тошко Йорданов го е виждал, съобщи водачът на Има Такъв Народ

Слави Трифонов съобщи, че не може да покаже sms-а с текст „ Аз арестувах Бойко Борисов “, който водачът на „ ИТН “ твърдеше, че Кирил Петков му е изпратил в нощта на задържането на ръководителя на ГЕРБ. Това се случи на 17 март 2022, а Трифонов направи изказванието за текстовото известие в изявление за своята телевизия 7/8 през октомври.

Сега той изясни, че нямало по какъв начин да покаже sms-а, тъй като сменил телефона си. На конференцията, която даде на 26 януари 2023, обаче Трифонов сподели, че зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов е виждал текста, изпратен от Петков, съобщи.

" Смених си телефона и го нямам този есемес, само че той е действителен. Тошко Йорданов го е виждал, аз се шокирах, като (Петков – бел. ред.) ми го изпрати, само че в този момент не мога да го покажа “, отсече водачът на Има Такъв Народ, когато беше запитан от публицисти.

Припомняме, че през октомври Трифонов сподели, че получил sms-а, до момента в който вечерял в ресторант. " В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям, ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова ", описа той пред Тошко Йорданов за 7/8 ТВ.

" Тогава видях, че съм получил известие от Кирил Петков на телефона си. Ще го изтъквам по памет, беше нещо от сорта: " Арестувах “ - от първо лице, аз, „ Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова ". Това беше, в малко известие. Това беше и аз, като един естествен фен, гледах всичко друго като хората по малкия екран ", добави Трифонов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР