Смени се тонът и аргументът на Доналд Тръмп след прословутия

...
Смени се тонът и аргументът на Доналд Тръмп след прословутия
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Импийчмънт срещу Доналд Тръмп няма да мине

Смени се тонът и аргументът на Доналд Тръмп след прословутия отчет на специфичния прокурор Робърт Мълър . Тъй като излязоха доста по-конкретни обстоятелства налице, в този момент виждаме една по-защитна поза и държание на президента Тръмп и по тази причина той отива към най-тежкото обвиняване – лов на вещици. Това сподели някогашният ни дипломат в Съединени американски щати и сегашен вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия контракт на НАТО Елена Елена Поптодорова пред БТВ.

„ Няма изгледи импийчмънтът против американския президент да е сполучлив “, безапелационна е тя.

„ Поредната порция рецензии против американския президент Доналд Тръмп са политически офанзиви в навечерието на една доста оспорвана акция за идващите президентски избори “, разяснява Поптодорова.

Тя уточни, че Доналд Тръмп е подложен на рецензии и обвинявания в държавна измяна, корупция и други закононарушения. „ Всичко това се свързва със прекъсване на военната помощ на Украйна, което се случва малко преди диалога на президента Тръмп със Зеленски. Във всички случаи потреблението на пълномощията, които властта дава на американския президент, с цел да се реализира някаква персонална политическа цел, към този момент е укоримо”, разяснява още Поптодорова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР