Смени на министри няма да има до ротацията през март,

...
Смени на министри няма да има до ротацията през март,
Коментари Харесай

От март да правят каквото искат: Денков

" Смени на министри няма да има до ротацията през март ”, разгласи пред публицисти министър председателят Николай Денков. " Това, което следя през последните дни, е преходът от предизборни пламенни речи към следизборна психотерапия. Ясно е, че за загубата на някои основни градове за ГЕРБ е мъчителна и сега тече развой на осъзнаване на резултатите и опит да се отиде на идващ стадий - бюджет, конституционни промени. ГЕРБ ще влезе в работен режим, от който всички имаме потребност ”, сподели той.

Денков изиска и дерогацията за Лукойл да падне на след март, когато би трябвало да го смени Мария Габриел. " Тогава отговорността ще е тяхна и да вършат каквото желаят ", сподели той.

Премиерът уточни, че съгласно разбор, направен от способените институции сходна стъпка ще докара до прекъсване на Лукойл Нефтохим, шоково повишаване на горивата и неналичието им. Той разкритикува неправителствената организация Global Witness, Центъра за проучване на демокрацията (ЦИД) в София и финландския Център за проучване на енергетиката и чистия въздух (CREA), които в взаимно следствие настояват, че от Лукойл са намерили малка врата, с цел да заобикалят изискванията на дерогацията. " Аз прочетох този отчет. Той не е доста огромен. В него има внушения ”, добави министър председателят. Защо Европейска комисия го поддържа и се готви да ни санкции на тази база, той не разяснява.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР