Смелото момиче от Германия избрало като първа дестинация Тайланд. Независимо,

...
Смелото момиче от Германия избрало като първа дестинация Тайланд. Независимо,
Коментари Харесай

Кошмар В Любим На Мнозина Българи Курорт! Изн*силиха И Убиха С Камъни Млада Туристка!

Смелото момиче от Германия избрало като първа дестинация Тайланд. Независимо, че управляващите постоянно предизвестяват за заплахите в тази страна, Тайланд продължава да е обичано място за туристите.

Според DailyMail единствено сред 2016 и 2018 година в Тайланд са починали 60 английски жители, а гибелта им настъпила при съмнителни условия.

Симпатичната русокоска първо прекарвала отпуската си наоколо до град Патая, само че не желала да стои на едно място и отпътувала с лодка до Кох Сичанг, написа Блиц.



Там си наела мотор и се натъкнала на локален мъж, който почнал да я преследва. Той желал да прави с*кс с Мириам, само че тя му отказала. Ронакорн траял да я преследва и най-после съумял да я изнасили на отдалечено място в гората. От боязън, че Мириам ще отиде в полицията, взел камък и я блъснал няколко пъти по главата. След това заровил обезобразения мъртвец на отдалечено място в гората.

Сутринта оттова минал различен локален мъж, който забелязал тялото. Полицията съумяла за няколко часа да открие килъра и го арестувала. Той се признал за отговорен и разказал всичко за отвратителното закононарушение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР