Смелият кралски морски пехотинец Джон Уайт притежава странно ценно притежание

...
Смелият кралски морски пехотинец Джон Уайт притежава странно ценно притежание
Коментари Харесай

Прощавам на талибанския атентатор, който почти ме уби, казва бивш войник, който гледа към параолимпийската слава

Смелият кралски морски пехотинец Джон Уайт има необичайно скъпо владеене – фотография на талибанския нападател, който го направи троен ампутиран.

40-годишният воин Джон би имал цялостното право да ненавижда индивида, който подозира, че е сложил крайпътното устройство, което едвам не го умъртви. Но вместо да бъде обхванат от мъка и яд, той е дал прошка на атентатора и продължава живота си. Картината също по този начин го подтиква да се отличи в определения от него спорт каяк.

Той преди малко стана двоен международен първенец на ICF Ocean Racing World Championships в Австралия и в този момент е на път да се състезава за Team GB в Параолимпийските игри в Париж през 2024 година Джон, капитан от 40 командоси, беше на фронтовата линия в Сангин, провинция Хелманд, Афганистан, през юни 2010 година Той беше покрай бастион на талибаните, когато той и офицер от военното разузнаване разпитаха обвинен и направиха фотографията. Но според разпоредбите за присъединяване и заради липса на доказателства, те трябваше да го пуснат. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР