Смели съпруг и съпруга се пребориха с банда въоръжени крадци,

...
Смели съпруг и съпруга се пребориха с банда въоръжени крадци,
Коментари Харесай

Съпруг и съпруга се борят с въоръжена банда при „ужасяваща“ инвазия, докато дъщерите си у дома

Смели брачен партньор и брачна половинка се пребориха с тайфа въоръжени крадци, които се пробваха и не съумяха да нахлуят в дома им.

The двойка от Oadby се би с трима мъже, единият с кокалчета, късно вечерта, когато триото нахлу в къщата им на Ringers Close, откакто брачният партньор отговори на звънеца. Един от натрапниците попита: „ Къде е вашият сейф? “ Съпругът отрекъл да има подобен и извикал жена си и дъщерите си да се обадят в полицията. Въпреки че бил атакуван и съборен на пода, той съумял да се изправи и благодарение на брачната половинка си изгонил биячите от вкъщи им. Двойката остана ранена, като брачният партньор получи пострадване по главата и натъртвания, а брачната половинка му лекуваше изкълчена ръка.

Двама от нападателите, Бенджамин Коуп и Камерън Райт, бяха разпознати по пръстовите си отпечатъци, оставени на местопроизшествието, само че третият остава в неопределеност. Коуп и Райт, които първо споделиха, че не са го създали, само че по-късно признаха, че са го създали, бяха в съда във вторник. 28-годишният Райт призна,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР