Смелата българка Силвия Аздреева разказва в книга как психиката убеждава

...
Смелата българка Силвия Аздреева разказва в книга как психиката убеждава
Коментари Харесай

„Да покориш себе си“ – вдъхновяващата история на Силвия Аздреева, която изкачи Еверест, Лхотце и смъртоносния К2

Смелата българка Силвия Аздреева споделя в книга по какъв начин душeвността убеждава физиката, че няма невъзможни неща . И каква е цената на фантазията .

Тя е първият българин, изкачил поредно Еверест и Лхотце ; първата българка на К2 ; първата българка на Лхотце ; първата българка, изкачила три осемхилядника . Това са единствено някои от впечатляващите достижения на смелата Силвия Аздреева, която се трансформира в горделивост и наслада за цяла България .

Историята на това (не)обикновено момиче с воля на високопланинска стихия оживява в новата ѝ книга в съавторство с журналиста Найден Тодоров – „ Да покориш себе си “ , която ще излезе в книжарниците при започване на декември.

От едно момиче, което просто обича планината, до същинска буря, която малко по малко реализира привидно невъзможното, Силвия Аздреева се трансформира във ентусиазъм за хиляди българи и същински образец за човек с безгранична мощ на духа.

„ Да покориш себе си “ споделя нейната история – сурова, неукрасена, без превземки. История за личните ни граници, която ще промени визиите ви за всичко човешко. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР