Смела тийнейджърка не можа да посещава училище цял срок, след

...
Смела тийнейджърка не можа да посещава училище цял срок, след
Коментари Харесай

Тийнейджърка „заседнала“ в леглото за 104 дни, след като закъсненията на NHS я оставиха без жизненоважна инвалидна количка

Смела тийнейджърка не можа да посещава учебно заведение цялостен период, откакто получи забавяне за новата си инвалидна количка.

16-годишната Аби Хюз, която има церебрална парализа и белодробно заболяване, беше „ заседнала “ в леглото за удивителните 104 дни, до момента в който чакаше NHS да й обезпечи нов стол.

Студентката от GCSE от Чел, Стоук он Трент, трябваше да се подложи на изтощителна интервенция на гръбначния дирек за сколиоза, защото гръбначният й дирек беше „ толкоз закривен, че смазваше дробовете й “. Майка й се опасяваше, че може да почине, в случай че не беше оперирана на 5 септември.

Като част от интервенцията на Аби трябваше да бъдат сложени 26 винта и две железни пръти в гърба. Тя беше изписана от болничното заведение девет дни по-късно и се нуждаеше от друга инвалидна количка, защото беше пораснала с 20 сантиметра след променилата живота интервенция.

Аби беше измерена за новата инвалидна количка на 11 октомври и й беше казано, че ще бъде доставена в границите на три седмици. Но пристиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР