Смела България не взе нищо от Бразилия в София Със

...
Смела България не взе нищо от Бразилия в София Със
Коментари Харесай

Мария Йорданова: Нищо не ни се получи срещу Бразилия! Борим се за мача с Полша в неделя

 Смела България не взе нищо от Бразилия в София Смела България не взе нищо от Бразилия в София
" Със сигурност не беше приятна загуба, изключително против тим като Бразилия, които доста мъчно можеш да ги натиснеш по някое едва място. Противодействат по всевъзможен метод и каквото и да създадем, те отиграват. Нищо не ни се получи - посрещането ни беше разсеяно, ние нападателките в края не бяхме сигурни, а те играха доста добре на блок-защита и по-късно си отиграваха отвред ", разяснява Йорданова.
 Лоренцо Мичели: Днес не беше нашият мач и няма по какъв начин да сме щастливи Лоренцо Мичели: Днес не беше нашият мач и няма по какъв начин да сме щастливи
" Страх не бих споделила, че имаше, само че просто като те натиснат от подобен тим и малко губиш убеденост. Според мен това липсваше. Загубата на първия гейм не ни срина, само че може би обстоятелството, че играем против Бразилия ни повлия. Но се борим за мача с Полша в неделя. Шансовете ни са победа против Полша, ние за това се готвим. А в мача с Италия ще се опитаме да създадем най-хубавото и да играем по-добре от през днешния ден ", сподели още младата ни националка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР