Смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков разтърси всички ни и

...
Смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков разтърси всички ни и
Коментари Харесай

Фики посвети песен на Милен Цветков и на всичи жертви по пътищата, зове: Да бъдем отговорни!

Смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков раздруса всички ни и всеки от нас сигурно е уважил по някакъв метод паметта му - дали със свещ на прозореца, дали пускайки си някое от емблематичните клипчета с него или просто в мислите си. 

Паметта на Милен Цветков уважи и Фики, който е измежду участниците в " Като две капки вода " този сезон. В обява в Instagram артистът признава, че думите на продуцента, Маги Халваджиян, са го разплакали. Фики посвещава осъществяването си на Nessun Dorma на Милен Цветков и на всички жертви на войната по пътищата:

Виж още: Щурият Фики: Едни от най-хубавите му трансформации в „ Като две капки вода “

" Работата ми е обвързвана с пътешестване, колата е моят дом и знам какъв брой е значимо да бъдем виновни за себе си и за другите участници на пътя ", приканва Фики.

Виж още: Защо Галя се върна в България? Певицата споделя за невероятната архитектура на живота

Самият Фики е измежду огромните любимци на публиката този сезон на " Като две капки вода ". Трансформациите му обаче са плод на огромно усърдие и труд. Самият реализатор пък признава, че най-вече се е тормози от оценките на Фънки. " Преди старта на предаването сигурно се притеснявах най-вече от оценките на Фънки. Но в този момент виждам, че и тримата членове на журито се отнасят доста професионално към уговорката си и по-скоро чакам оценката им не със боязън, а с любознание, тъй като мнението им е значимо за мен ", разяснява Фики в изявление за vesti.bg.

Виж още: DARA – едни от най-красивите ѝ фотоси в Инстаграм

Друг дискомфорт внася неналичието на аудитория в залата. " Много е мъчно, тъй като публиката реагираше още при появяването ни и ние добивахме визия през цялото време на излизането ни на сцената по какъв начин се оправяме. Това ни мотивираше да си доразвием облика. Сега нямаме никаква визия. Липсват ми погледите, аплодисментите... Но обстановката е такава и ние би трябвало да се приспособяваме към нея ", разяснява той.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР