Смъртта на спасителя в Слънчев бряг не е настъпила от

...
Смъртта на спасителя в Слънчев бряг не е настъпила от
Коментари Харесай

Сърдечна недостатъчност погубила спасителя, извадил двете да...

Смъртта на спасителя в Слънчев бряг не е настъпила от удавяне, а по-скоро от здравословен проблем, който ненадейно е зародил. Това сподели Антон Налбантов – шеф на Водноспасителната работа към БЧК, пред " Фокус “. Той посочи обаче, че за това би трябвало да се произнесат способените органи.

Причината за гибелта на 69-годишния избавител, който умря на плажа, е остра сърдечна непълнота. Това оповестиха преди минути от правосъдната медицина в Бургас.

" Съболезнования и от мен към околните му. За страдание, извънредно противен случай с съдбовен край в края на сезона бих споделил, който е споходил сътрудника, откакто е извършил служебния си дълг и е избавил два човешки живота, е изгубил своя.

Не мога да се изкажа във връзка с аргументите за гибелта му, тъй като нямаме нужните първо, компетентност, второ, информация – ще се произнесе правосъдната медицина за това по какви аргументи е постъпила гибелта. Едно е несъмнено, че не е удавяне, а е по-скоро здравословен проблем, който ненадейно е зародил “, означи Налбантов.

По думите му, от началото на септември месец, на инат на всяка логичност, единствено за 7-8 дни ставаме очевидци на няколко случая по морето, уточни Налбантов.

" Всичко е както се споделя в главите на туристите, в тяхното държание. Ако всички демонстрираме, имаме вярно държание, в смисъл вярно държание във връзка с сигурността и не нарушаваме базисни правила: да не се влиза след приложимост на алкохол, след щедро хранене, при алена флагова сигнализация няма да ги има тези произшествия.

Но има такива туристи, които се " изкушават “ да пробват дали морето не е до колене, и тъкмо в тези дни, в които в действителност има или мъртви течения, или пък морето е  бурно, с висок бал на неспокойствие “, означи още Налбантов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР