Смъртта на руския президент Владимир Путин няма да означава бърза

...
Смъртта на руския президент Владимир Путин няма да означава бърза
Коментари Харесай

Ще спре ли войната, ако Путин умре?

Смъртта на съветския президент Владимир Путин няма да значи бърза победа на Украйна във войната, само че ще форсира успеха. Това мнение изрази военният специалист Олег Жданов в изявление за " Гроші ".

„ Струва ми се, че ще има краткотрайно държавно управление... И краткотрайните [служители], които могат да отстраняват Путин, може да са даже по-радикални от него... Разбира се, би било идеално демократичните демократи да дойдат и да седнат на масата за договаряния от нулата. Това е, върху което се концентрират Съединените щати. Ако това се случи през днешния ден, на следващия ден Съединените щати ще бъдат подготвени да договарят от наше име ", сподели той.

Едно от изискванията, съгласно Жданов, ще бъде предаването на нуклеарни оръжия и връщането на украинските територии. „ При тези условия глобите се анулират, Русия става страна от третия свят, както всички други страни, и не взе участие в геополитическите процеси “, счита специалистът. Жданов обаче счита, че тези, които решат да смъкват Путин, ще бъдат по-радикални.

Руският опозиционер Генадий Гудков означи, че изключително след освобождението на Херсон „ в бункера на Путин “ няма да има подозрения за близката победа над неговия режим. Според съветския политик Михаил Ходорковски назряват странни промени във военно-политическото управление на Руската федерация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР