Смъртта на опозиционера в руски затвор изостри политическата реторика на

...
Смъртта на опозиционера в руски затвор изостри политическата реторика на
Коментари Харесай

Русия - в центъра на политическата битка между Байдън и Тръмп

Смъртта на опозиционера в съветски затвор изостри политическата изразителност на Съединени американски щати към съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и неговата инвазия в Украйна. Тази тематика сподели ясно разделяне сред президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и неговия максимален противник за поста - Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, предаде Voice of America (VOA).

Байдън побърза да упрекна Кремъл и заплаши със строги наказания поради гибелта на Навални в арктическа наказателна колония. Той съобщи, че без значение от това дали Путин е наредил директно или не, той е отговорен за гибелта на съветския опозиционер.

Кремъл съобщи, че обвиняването е безпричинно.

Тръмп и Републиканска партия заеха друга позиция. Кандидатът за президент съобщи, че няма да поддържа НАТО толкоз интензивно, колкото Байдън. Наскоро той уточни, че е жертва на политическо гонене и съпостави себе си с. „ Ние се трансформираме в комунистическа страна по доста способи “, сподели Тръмп.

Той не уточни по какъв начин тъкмо ще постави завършек на войната в Украйна, само че съобщи, че в случай че беше президент, Путин нямаше да нападне страната, съобщи Voice of America (VOA). Републиканците запитаха за какво би трябвало да финансират спора. Част от тях са уверени, че ще одобряват блокирания пакет от помощи от 95 милиарда $.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР