Смъртта на Навални беше шок за нас. Отказвахме да повярваме,

...
Смъртта на Навални беше шок за нас. Отказвахме да повярваме,
Коментари Харесай

Руски опозиционер: Убийството на Навални е било подготвено предварително

Смъртта на Навални беше потрес за нас. Отказвахме да повярваме, че това е истина. Когато шокът мина, разбрахме, че убийството му е било квалифицирано авансово. Смятам, че режимът в Русия е решил да умъртви Навални. Властта го трансформира в Исус Христос. Това сподели някогашният народен представител от съветската Дума Генадий Гудков.

Той изрази мнение, че евентуално Навални се е надявал, че няма да бъде задържан при завръщането си в Русия и няма да бъде погубен.

„ Путин е озлобен и злопаметен. Показва, че нищо не може да го спре, подготвен е на всичко. Така изпраща сигнал, че няма да се ограничи в никакви рамки – нито на закона, нито на морала. Путин е най-голямото международно зло, което е лишено от човешки качества ", безапелационен е някогашният народен представител. Той съобщи, че съветският президент би трябвало да бъде надвит.

По думите на Гудков властта желае да скрие следите от закононарушението и това, че Навални е държан в безчовечен условия. „ Това е мудна гибел, по тази причина желаят да покрият нещо, което са създали с него ", съобщи ексдепутатът. Той уточни, че няма закон, който да разреши тялото на Навални да не бъде предадено на околните му.

„ Има повече положителни хора, само че неприятните са по-добре проведени ", счита Гудков.

За идните избори за президент в Русия той подсети апела на бюлетините да бъде написано името на Алексей Навални. „ Искам да се обърна към българските политици и страна: Не признавайте престъпният нарушител, тъй като изборите ще бъдат фалшифицирани. Не признавайте резултатите от тези избори. Путин е зложелател на Русия, зложелател на България. Непризнаването ще има за него вътрешни последици и това ще спомогне за отслабването на режима в близко бъдеще. Ще бъде значим сигнал, че той към този момент не е признат в света ", съобщи Гудков пред Нова Нюз.

По думите му в „ черния лист " на Кремъл ще влизат от ден на ден и повече хора и това ще продължи, до момента в който Путин е на власт.

„ Той е опасност за България и Европа. В света няма да има мир, до момента в който режимът му не бъде погубен ", съобщи някогашният народен представител. И добави, че това може да се случи с военната победа на Украйна. Според Гудков страната би трябвало да бъде подкрепена по всички вероятни способи.

Депутатът дефинира Путин като „ втория Хитлер за Европа ".

„ Тъкър Карлсън даде естрада на един главорез и палач. Той даде естрада на един военнопрестъпник и извърши избрана политическа задача ", сподели още Гудков в коментар за първото изявление на съветския държавен глава за западен публицист от началото на войната в Украйна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР