Смъртта на любим човек може да е трагично и съкрушително

...
Смъртта на любим човек може да е трагично и съкрушително
Коментари Харесай

Знаци, които може да показват, че покоен близък е край вас

Смъртта на обичан човек може да е трагично и съкрушително прекарване, само че мнозина имат вяра, че към момента могат да поддържат връзка с околните си, даже откакто са се разделили с тях .

Освен екстрасенси и други специалисти, обърнати към духовното, доста елементарни хора споделят за необясними усеща и прекарвания, които евентуално приписват на умряли близки .
 Преоткрий изкусителката в себе си с новата сбирка есен/зима на Yves Saint Laurent Edna предлага Преоткрий изкусителката в себе си с новата сбирка есен/зима на Yves Saint Laurent
Но не става въпрос за забелязване на духове, а други, индиректни знаци, че в действителност оставаме свързани с обичани хора, които към този момент не са измежду нас .

За тези признаци няма научно доказателство, само че прекарванията на мнозина може да ви накарат да обръщате внимание и намирате разтуха в тези дребни елементи .

Вижте най-честите знаци съгласно уеб страницата, с които хората изясняват със свои умряли близки, в галерията долу.
 Признаците, че ваши умряли близки може да са в близост  Признаците, че ваши умряли близки може да са в близост  Признаците, че ваши умряли близки може да са в близост  Признаците, че ваши умряли близки може да са в близост
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР