Смъртта на г-жа Пери предизвика недоволство сред директорите в цялата

...
Смъртта на г-жа Пери предизвика недоволство сред директорите в цялата
Коментари Харесай

Рут Пери: „Сплашващата“ проверка на Ofsted е допринесла за смъртта на директора, заключава съдебният лекар

Смъртта на госпожа Пери провокира неодобрение измежду шефовете в цялата страна и докара до необятно публикувани апели към Ofsted да преработи своята система за оценка на учебните заведения с една дума.

Записвайки гибелта й като самоубийство, старши правосъдният доктор Хайди Конър заключи, че инспекцията в Офстед е съдействала за гибелта й след шестдневно следствие.

Коментирайки държанието на водещия контрольор Алън Дери, правосъдният доктор сподели: „ Намирам, че елементи от инспекцията са извършени по метод, на който липсва почтеност, почитание и сензитивност, в случай че изтъквам кодекса за държание на Ofsted.

„ На моменти беше жестоко и смущаващо. Това евентуално е имало резултат върху способността на Рут да се оправи изцяло с процеса на инспекция. Части от тази инспекция бяха осъществени повече за това учебно заведение, в сравнение с за това учебно заведение. “

Членовете на фамилията на госпожа Пери, в това число нейният брачен партньор Джонатан Пери и сестра й професор Джулия Уотърс, бяха в съда по време на следствието.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР