Смъртта на двамата полицаи в Бургас е цената на корупцията

...
Смъртта на двамата полицаи в Бургас е цената на корупцията
Коментари Харесай

Грети Стефанова: Смъртта на полицаите в Бургас е цената на корупцията в България

Смъртта на двамата служители на реда в Бургас е цената на корупцията в България. Смъртта им би трябвало да тежи на съвестта на Бойко Борисов, който в продължение на два мандата ни лъжеше, че ще ни вкара в Шенген. Това съобщи в предаването „ Денят онлайн ” по Nova News Грети Стефанова, член на националното управление на ДСБ в отговор на въпрос за какво страната се оказва безсилна против каналджийте.

„ Не може да съпоставим два мандата и повече със седем месеца. Второ, в случай че основният прокурор Гешев си беше приключил работата, българските жители щяха да знаят кой е пълнил чекмеджето на нощното шкафче с кюлчета и банкноти, може би нямаше да се стигне и до гибелта на тези мъже. Защото не е значимо единствено кой е пълнил тези шкафчета, а и против какво? Българските жители чакат отговор на този въпрос. Ако не от този основен прокурор, то от идващия. Но този отговор би трябвало да пристигна. Защото ние може би сега виждаме тъкмо това – цената на корупцията ”, акцентира тя.

Стефанова беше безапелационна, че Демократична България се вижда като част от бъдещо ръководство, което би могло да противодейства на сходни злоупотреби. „ Предишното държавно управление стартира да противодейства. За страдание служебното държавно управление сякаш са се поизплашили и стартира някаква настъпателна смяна на всички места. Дори с фрагменти на ГЕРБ, Национална движение „Симеон Втори" и Българска социалистическа партия. Това даже стартира да наподобява на прелом. Служебното държавно управление къса връзката сред две постоянни държавни управления. Дано тя да не е сполучливо скъсана ”, изрази вяра тя.

По думите ѝ Демократична България е обединяването, което дава най-ясна и точна визия за това, къде желаеме да бъде България. „ Ние сме подготвени за съюзите, в които сме взели участие и до момента ”, акцентира Стефанова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР