Смъртта на Джордж Флойд, която стана повод за вълната от

...
Смъртта на Джордж Флойд, която стана повод за вълната от
Коментари Харесай

Когато Джордж Клуни е много ядосан

Смъртта на Джордж Флойд, която стана мотив за вълната от митинги в Съединени американски щати, е избрана за ликвидиране от формалната съдебномедицинска експертиза. 46-годишният афроамериканец е умрял в резултат на прекъсване на сърцето и дишането, провокирано от употребяваните от полицията при задържането му способи.
 Джордж Клуни, Амал Клуни и голямата сума пари, които похарчиха за играчка на децата си
Как угаждат на капризите на децата си Джордж и Амал Клуни

Близнаците си имат нова къща за игри

Към митингите в Съединени американски щати се причислиха и доста известни персони, които използваха обществените мрежи, с цел да изразят разочарованието, възмущението и скръбта си от случилото се.

Изключение не направи и Джордж Клуни, който в трогателен материал за Daily Beast порица расизма, сравнявайки го с пандемия, за която към момента не е открита ваксина.

Клуни написа, че американците неведнъж са ставали очевидци на убийствата на цветнокожи хора от полицията. Клуни изрежда имена, като Тамир Райс, Филандо Кастил, Лакан Макдоналд, по тази причина съгласно него няма мотив за подозрение, че Джордж Флойд е бил погубен.
 Снимка 478342

" Видяхме по какъв начин той пое последния си мирис в ръцете на четирима полицейски чиновници. Сега сме очевидци на друга реакция на неподчинение против систематичното грубо отношение към наши съграждани, каквато наблюдавахме и през 1968 година, 1992 година и 2014 година ", написа още Джордж Клуни, като насочва апел за смяна, която да постави завършек на расовите предубеждения.

" Гневът и възприятието на изтощение още един път ни припомнят какъв брой малко сме израснали като страна след първородния ни грях - робството. Фактът, че не купуваме и продаваме други човешки същества, не е мотив да се окичим с орден ", написа още артистът, като декларира, че американците се нуждаят от смяна в използването на законите и в престъпната им правосъдна система.

" Това е нашата пандемия. Тя заразява всички нас и за 400 години към момента не сме разкрили ваксина ", безапелационен е Джордж Клуни.
 Снимка 481768

Актьорът ясно показва и неодобрението си към ръководството на Доналд Тръмп, като насочва апел към американците на идните президентски избори да гласоподават за човек, който е еднообразно обективен към всички жители, а не водач, който подклажда ненавист и принуждение.

Според артиста има единствено един метод, който може да донесе трайна смяна в Съединени американски щати и това е гласуването, тъй като всички американци са виновни са съществуващите проблеми и единствено и само те могат да поправят нещата, предава думите на Клуни The Guardian.
 Катрин Зита-Джоунс, Джордж Клуни и по какъв начин актрисата се пошегува с рождения ден на артиста
Как Катрин Зита-Джоунс се пошегува с Джордж Клуни

Старото другарство наслойка не хваща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР