Смъртта на 16-годишния Людмил е ужасяващ инцидент и тежко престъпление.

...
Смъртта на 16-годишния Людмил е ужасяващ инцидент и тежко престъпление.
Коментари Харесай

Фандъкова за шахтата - убиец: Подавано е електричество към абсолютно незаконни обекти

Смъртта на 16-годишния Людмил е отблъскващ случай и тежко закононарушение. Казвам го като майка и като всеки родител, който сега изпитва боязън и яд. Изказвам откровените си съболезнования към околните на Людмил. Видяхме тяхната тъга и обезсърчение. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова по отношение на съдбовния случай, лишил живота на момчето пред болница " Св. Иван Рилски ".

Столичната община показва резултати от инспекцията на съдбовния случай, където младежът почина на основен столичен бул. от токов удар.

Дължим доста ясни отговори. Всички условия към съдбовния случай би трябвало да бъдат разкрити - хората, които поради дейности или бездействия са довели до гибелта на 16-годишното дете. Това разяснява кметът на София Йорданка Фандъкова.

В първите часове след нещастието доста от институциите побързаха да заявят, че нямат отношение и отговорности, уточни градоначалникът.

Беше значимо да изясним всички условия. Проверката е засягала всички обекти пред болничното заведение. Има нарушавания при слагането и на трите обекти. Поставянето се слага след състезания. За два от обектите има подписани контракти. Открити са пропуски и нарушавания. За нито един от тях няма издадени удостоверения. Другите два обекти отвън двора на болничното заведение също са противозаконни, осведоми Фандъкова.

Вероятно обектът, който е употребявал кабела, умъртвил детето, е в двора на болничното заведение. Има подписан контракт с ЧЕЗ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР