Смъртта на 11-годишно аржентинско момиче, което било ограбено и пребито

...
Смъртта на 11-годишно аржентинско момиче, което било ограбено и пребито
Коментари Харесай

Момиченце загина при нападение на крадци

Смъртта на 11-годишно аржентинско момиче, което било ограбено и пребито на път за учебно заведение, накара политиците да преустановят предизборната акция.

Морена Домингес е вървяла към учебно заведение, когато крадци на мотоциклет са я блъснали и са взели раницата ѝ. Инцидентът е станал в Ланус, южно от столицата Буенос Айрес.

Домингес се блъснала в асфалта и била откарана в болница, където по-късно умряла, заяви шефът на образователното заведение пред Cronica-TV.

Регионалният министър на сигурността Серхио Берни съобщи пред публицисти, че двамата " мото-крадци ", както са известни в Аржентина, са задържани.

Стотици ядосани поданици на Ланус се събраха към полицейския сектор в региона.

Водещите претенденти за първичните избори на политическите партии в страната преустановиха заключителните си предизборни манифестации, които трябваше да се проведат в сряда и четвъртък, осведоми БГНЕС.

В неделя в страната ще се проведат първоначални избори преди президентските избори на 22 октомври, като преди всичко измежду опасенията на гласоподавателите са ширещата се инфлация и възходящата неустановеност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР