Смъртта е неизбежна, но всеки човек има притеснения по този

...
Смъртта е неизбежна, но всеки човек има притеснения по този
Коментари Харесай

Какво се случва след смъртта: Изповед на момиче, върнало се от оня свят!

Смъртта е неизбежна, само че всеки човек има терзания по този въпрос. Често се питаме какво става по-късно, какво следва? Помним ли нещо, има ли последваща стъпка или всичко завършва. Днес ви представяме една история на момиче, което на процедура се е върнало от оня свят. Тя споделя, че когато умираме, усещаме мощна сила към себе си. Знаем, че тялото ни е мъртво, само че това не пречи на въприятията ни. Тя споделя още, че получаваме познания, които са били недостъпни за нас, до момента в който сме били живи.

Именно за това има и сведения, че хора, прекарали дълго време в кома, се разсънват и знаят езици, които в никакъв случай не са учили, а в някои случаи даже и антични езици, които сега са мъртви. Момичето продължава описа си, че се чува успокояваща музика и светлина. След това виждаш някакви същества, които тя дефинира като „ висши “. По думите й, те ти оказват помощ да се отърсиш от напрежението и да намериш решение на обстановката.

След това споделя, че виждаш целия си живот като на лента.

Момичето твърди, че се срещаш с духовния си лидер и се чувстваш вкъщи. Няма отрицателни страсти, няма материя. Тя споделя, че това прекарване е доста прелестно, тъй като осъзнаваш, че си безконечен и че си едно цяло с всички останали. Също по този начин споделя, че ти се трансформира усещането за всичко.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР